19 Mayıs Atatürk’ü Anma
Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun!

Ey Türk‘ün büyük kurtarıcısı, ulu önder Atatürk!
Ulusumuzu, cumhuriyetimizi, kutlu vatanımızı ve hatta varlığımızı bize kazandırdığın için sana şükranlarımızı sunuyoruz. Geleceğin umudu olan biz genç Türkler, senin açtığın yolda şerefle yürüyor, sana ve mensubu olduğun Türk ulusuna layık olabilmek için, ilkelerinle yaşayıp azimle çalışıyoruz. Biz gençlere armağan ettiğin bu kutlu günde, Tanrı‘nın bizlere gönderdiği en yüce insan olan sen Yüce Atamızı bir kere daha anıyor, gözünün arkada kalmamasını diliyoruz.
Varlığımız, TÜRK varlığına armağan olsun!















Sayfalar: [2] 1 »
Sevgili Yavuz; siten çok güzel ancak benim yorumum anketle ilgili olacak. AtaTürk ilkeleri bir bütündür biri diğerine tercih edilemez. Biri olmadan diğerleri yaşama şansı bulamaz. Başarılar.
Bütün gençlerin 19 mayıs genclik ve spor bayramını kutluyorum. Daha nice bayramlara.
Ben de AtaTürkçü biriyim 19 mayısta gösterimiz vardı ve o kadar mutluydum ki çünkü orda benden başka daha nice AtaTürkçü gençlik vardı. Bu milleti koruyacağız dedik sözümüzü tutmak gerek değil mi? Hepinizin 19 mayıs AtaTürk’ü anma gençlik ve spor bayramını kutlarım.
Ata’ya saygı önce gelir…
Sayfalar: [2] 1 »