Ana Sayfa » OKS - ÖSS - KPSS » Testler - Sorular » Eylemler (Fiiller) – (Testler – Sorular)
128


()
()

(Yanıtlar, soruların bitimindedir…)

1. I. İlkokul öğretmenimiz oldukça yaşlanmış.
II. Behçet Necatigil’in şiirlerini okuyorum.
III. Yaz tatilin de boyun nasıl da uzamış?
IV. Hastalıktan iyice sararmış zavallıcık.
V. Buraya geldiğini neden söylemedin?

Yukarıdaki cümlelerden hangi ikisinin yüklemi kılış bildirmektedir?

A) I ve IV
B) II ve III
C) I ve II
D) II ve V
E) IV ve V

 

 


2. Aşağıdaki cümlelerden hangisinin yüklemi dilek kipinde çekimlenmiştir?

A) Tatilde yurt dışına çıksam.
B) Tatilde yurt dışına çıkmış.
C) Tatilde yurt dışına çıkacak.
D) Tatilde yurt dışına çıktı.
E) Tatilde yurt dışına çıkar.

 

 


3. I. Hafta sonu tiyatro izleyelim.
II. Bir daha geri dönemem.
III. Eksikliğini çok hissedeceğiz.
IV. Özgürlük emek ister.
V. Saat on iki kez gonkladı.

Yukarıdaki cümlelerde aşağıdaki fiil kiplerinden hangisi yoktur?

A) Emir kipi
B) Görülen geçmiş zaman
C) İstek kipi
D) Geniş zaman
E) Gelecek zaman

 

 


4. Aşağıdaki cümlelerden hangisinin yükleminde zaman anlamı yoktur?

A) Halikarnas Balıkçısı’nın romanlarında kişiler, bildiğimiz kişilere benzemezler pek.
B) Eleştirmen, eleştirilerinde kendinden bahsettiği zamanlarda bile tarafsızlığını korumalı.
C) Yolculuğa çıkmadan önce ilk olarak yolda okuyacağım kitapları alırım yanıma.
D) Kitaplarında anlatacağı mekânları belirledikten sonra o mekânları uzun süre incelermiş.
E) Bir kitapta “ne” anlatacağı kadar “nasıl” anlatacağını da uzun uzun planlardı.

 

 


5. Aşağıdakilerden hangisinin fiilinde zaman kayması yoktur?

A) İki arkadaş yabancı bir şehirde karşılaşır ve bir yerde oturup dertleşir.
B) Hep böyle yapıyor, önce güler yüzle karşılıyor beni sonra yokmuşum gibi davranıyor.
C) Birazdan iş görüşmesine o değil de ben gidecekmişim gibi koltukta rahat rahat oturuyor.
D) Daha yol yorgunluğu üzerinden atmadan, kendine gelmeden yarın İstanbul’a uçuyor.
E) Bu durumdan ben de rahatsız oldum, ne yapar ne eder gelecek ay sözümü yerine getiririm.

 

 

6. Aşağıdakilerden hangisinde “-miş” eki başkasından duyma anlamı taşımaktadır?

A) Kendini bir deri bir kemiğe çevirmişsin.
B) Dersin sonlarına doğru bir an dalmışım.
C) Konser, yağışlardan dolayı ertelenmiş.
D) Kurutulmuş sebzelerle aram yok benim.
E) Maçın ilk yarısını izlerken uyumuşum.

 

 


7. Aşağıdakilerden hangisinde eylem, sözün söylendiği anda gerçekleşmektedir?

A) Kahvaltıdan önce mutlaka bir bardak süt içiyor.
B) Ailesini ziyaret etmek için haftaya yola çıkıyor.
C) Kardeşiyle o günden sonra hiç görüşmüyor.
D) Beş yıldır buralardan uzakta İzmir’de yaşıyor.
E) Çalışma odasında yazısını bitirmeye çalışıyor.

 

 



8. Aşağıdakilerden hangisinde fiil basit zamanlı değildir?

A) İlk ödülünü on sekiz yaşında almış.
B) İkinci kitabını bu yıl çıkaracakmış.
C) İnceleme yazıları da yayımlanacak.
D) Kendini yinelemiyor, yeniliyor o.
E) Akşamları dört saat kitap okuyor.

 

 

9. Aşağıdakilerin hangisinde yüklem istek kipindedir?

A) Hayatına yeni bir yön vermelisin.
B) Bu evrakları muhasebeye bırak.
C) Bir de düşündüklerimiz olsa.
D) Fazla gecikmeden yola koyulayım.
E) Biraz daha dinlenmek istiyorum.

 

 


10. Aşağıdakilerden hangisinde yüklemi birleşik zamanlıdır?

A) Hangi otobüs önce kalkarsa ona binecekti.
B) Arkadaşlarını arada sırada da olsa arıyor.
C) Mesleğe çok erken yaşlarda adım attı.
D) Gömleği, doğum gününde hediye edilmiş.
E) Otobüsün arkasında oturmaktan nefret eder.

 

 


11. Aşağıdaki cümlelerin hangisinin yükleminde anlam kayması yoktur?

A) Her sabah ilk iş büroyu temizlersin.
B) Olumsuzlukları da hesaba katacaksın.
C) Öğleden sonraları yanımıza uğruyor.
D) Yanılmıyorsam bizim komşu olacak.
E) Bugün kitap evlerine uğramalıyım.

 

 

12. Aşağıdaki cümlelerin hangisinde yüklem emir kipindedir?

A) Bahçedeki gülleri sulamalıyım.
B) Geç olmadan işe koyulalım.
C) Yarın bu kadar geç kalmasın.
D) İş olsa da sürekli çalışsak.
E) Etrafa çekidüzen vereyim.

 

 

13. “Akıllı köprü arayıncaya dek deli suyu geçer. ”

Bu atasözündeki yüklemin kipiyle aşağıdakilerden hangisinin kipi arasında benzerlik yoktur?

A) Demiri tavında dövmeli.
B) Sağır işitmez uydurur.
C) Ateş düştüğü yeri yakar.
D) Dost, kötü günde belli olur.
E) Acıklı başta akıl olmaz.

 

 


14. Aşağıdaki cümlede geçen fiillerden hangisinin yapısı ötekilerden farklıdır?

A) Taşıyamam ben bu yükü tek başıma.
B) Anlayabilirsin her şeyin nedenini.
C) Düşüver ardına ümitlerinin.
D) Merdivenlerden inerken düşeyazdım.
E) Bu karanlıkta kimseye göndermem seni.

 

 


15. Bir sen vardın oysa
Bir senin gözlerin kalmıştı
Okyanustan iki damla.
Şimdi masmavi iki ayrılık onlar.

Yukarıdaki dizelerde aşağıdakilerden hangisi yoktur?

A) Ekfiil
B) Birleşik zamanlı fiil
C) Ek fiili düşmüş isim
D) Basit yapılı fiil
E) Basit zamanlı fiil

 

 

16. Aşağıdaki cümlelerden hangisinin yüklemi yardımcı fiille oluşturulmuş bir birleşik fiildir?

A) Bu durum ona zaman kazandırdı.
B) Yardımından dolayı çok sevindi.
C) Damlalar pencereden süzülüverdi.
D) Acıları onu daha da güçlü kıldı.
E) Bu düğün asla ve asla sensiz olmaz.

 

 

17. Aşağıdakilerden hangisi “anlatamazdın” fiiliyle ilgili doğru bir bilgidir?

A) Basit zamanlı ve basit yapıdadır.
B) Birleşik zamanlı ve basit yapıdadır.
C) Birleşik zamanlı ve birleşik yapıdadır.
D) Birleşik zamanlı ve türemiştir.
E) Basit zamanlı ve türemiştir.

 

 

18. Aşağıdakilerden hangisinde şimdiki zaman anlamı vardır?

A) Yazlarını Kuşadası’ nda geçiriyor.
B) İki ay sonra ay üç yaşına basıyor.
C) Övgü, bana başarma gücü veriyor.
D) Akşamki toplantı için hazırlanıyorum.
E) Güneşe çıktığı zaman hemen kızarıyor.

 

 

19. Aşağıdaki cümlelerden hangisinin yüklemi türemiş bir fiil değildir?

A) İtfaiye yangını başarıyla söndürdü.
B) Bütün zararını bizden çıkarttı.
C) Bu evde iyi günler de yaşandı.
D) Traktörü tarla komşusuna sattı.
E) Hep beraber pikniğe gidildi.

 

 

20. Aşağıdaki cümlelerden hangisinde bir çekimli fiil yoktur?

A) Kırlangıçları izliyorum.
B) Bir gün onu anlayacaksın.
C) Maçın daha başlarıydı.
D) Demek ki değer bilirmiş.
E) Onunla kalmalıydı.

...Yanıtlar…

1) D
2) A
3) A
4) B
5) C
6) C
7) E
8) B
9) D
10) A
11) E
12) C
13) A
14) E
15) E
16) D
17) C
18) D
19) D
20) C

 

|» “Testler – Sorular” Sayfasına Dön! « |

Not: İçerik, internetten alıntılanarak derlenmiştir…



İle Yorum Yap!
128 Yorum Bulunmaktadır
hilal on Aralık 26th, 2007 at 16:13

hiççç güzel şeyler yok LÜTFEN UYGUN ŞEYLER KOYUN

EMEL on Aralık 26th, 2007 at 20:58

BU KONUYU ÇOK SEVİYORUM SORULARDA SÜPER.

özlem on Aralık 30th, 2007 at 19:07

YA BANA GÖRE UYGUN SORULAR YOK

fugat on Ocak 3rd, 2008 at 20:23

SÜPER YAHU KİM YAPTIYSA ALLAH RAZI OLSUN :-P

CEZALI on Ocak 3rd, 2008 at 20:24

HERŞEY UYGUN BİLENE VALLA

berlin on Ocak 6th, 2008 at 21:47

sorular harikaydı

EBRU on Ocak 7th, 2008 at 19:00

SORULAR ÇOK GÜZELLLLLLLL

tuğba on Ocak 8th, 2008 at 14:43

sorular manyaktı başkada bişiy demiyorum çok ama çok süperdi gerçektende sorularrrrrrrrr

canan on Ocak 8th, 2008 at 18:19

sorular güzel ama biraz daha fazla olursa çok sevinicem

burak on Ocak 14th, 2008 at 20:01

ya bu ne ben anadolu fen lisesine gidiom ama bu kadar kötü soru görmedim yetkililere bildirilirr

beyza on Şubat 5th, 2008 at 14:49

sorular cak super devamını ısteriz

büşra on Şubat 5th, 2008 at 16:55

soruların hepsi çok güzel harika ellerinize sağlık

melda on Şubat 6th, 2008 at 19:15

yaa tam istediğim gibi bir site daha bisürü test istiyorum

ilayda on Şubat 7th, 2008 at 16:02

Süpper sorular en büyük sizin siteeee

naz on Şubat 14th, 2008 at 16:09

ya süper her şeyy bayıldım çok teşkler

ceren on Şubat 15th, 2008 at 16:39

ya süper çok zeki olduğum için sorular çok kolay geldi mersi

Nesrin on Şubat 15th, 2008 at 17:22

cok güzel sorular cok begendim

nehir on Şubat 15th, 2008 at 18:22

sitenizi çooooooooooook beyendik şu ana kadar böyle site görmedim sitenize daha önce girmemizi isterdim ama olmadı sitenez gerçekten çok güzel

gamze on Şubat 17th, 2008 at 22:53

Sorular güzel ama bazı cevaplar yanlış gibi bence. Güzel yorumları alıyorsunuz sizi eleştirenleri almıyorsunuz yorumlarınız sadece siteyi beğenenlere ait o yüzden böyle az yorum var anlamayacak kadarda salak değiliz biliyorum bunu da koymazsınız ama yinede bilmenizi istedim tek kelimeyle hepiniz iğrençsiniz.

Orkun Kutlu on Şubat 18th, 2008 at 01:57

Gamze,

Böyle düşünmen gerçekten beni üzdü. Evet, bu günceye yapılan her yorumu yayımlamıyorum. Fakat yayımlamadığım yorumların hepsi, ya dil bilincini taşımayanların yazdıkları ne olduğu belirsiz iletileri barındıran yorumlardır ya da küfür – argo içeren yorumlardır. Eğer ağelimizi gezerseniz, yüzlerce olumsuz yoruma rastlarsınız.

Yazılara yorum bölümü koymamızın amacı, zaten sizlerin düşüncelerini almak ve söyledikleriniz doğrultusunda bir şeyler ortaya koyabilmektir. Fakat nedense, siz yanlış anlamışsınız durumu. Sadece bu yazıdaki yorumlarda bile “Hilal, Özlem ve Burak” ın yorumları olumsuz nitelikte yorumlar. Fakat gördüğünüz gibi hepsi yayımlanmış. :-)

Umarım bu yanlış düşüncenizi zamanla daha iyi anlar ve değiştirirsiniz.

Esenlikle…

tuğçe on Şubat 18th, 2008 at 19:07

çok güzel bir site kurmuşsunuz.bütün ders ve konulardan örnekli sorularınızı bekliyorum

aydan on Şubat 20th, 2008 at 09:40

çok güzel bir site çok sağ olun bütün dersleri tekrar edebiliyorum teşekkürler ama biraz daha soruları zorlaştırırmısınız

ESR@ on Şubat 25th, 2008 at 17:50

Ya çok güzel,düzgün bir site.. Öğretmen çok beğendi soruları ya BEN DE TABİ ÖĞRETMENİM TESTLERİ ALDIĞIM SİTE DE ÇOK GÜZEL DEDİM

hamza on Şubat 26th, 2008 at 21:48

Çook güzel, ödevimi yaptım. Sağ olun.

Anıl Okur on Şubat 27th, 2008 at 16:37

Aslında bu okadar da güzel bir site değil çünkü ben birleşik zamanlı fiillerle ilgili sorular arıyordum sadece 2 tek soru buldum ben ne anladım bu işten beee

emre on Şubat 27th, 2008 at 19:59

yaa ben anlam kayması ile ilgili soru sormuştum ama hiç bunla ilgili soru bulamadım ama çok güzrl sorular var anlam kayması ile ilgili soru koyarsanız çok sevinirim

yeşim on Mart 1st, 2008 at 15:32

Valla çok sağ olun iyi oldu böyle ama örnek sorularınızın fazla olması tek isteğimiz tekrar tekrar çok teşekkürler.

CenkBaBa on Mart 4th, 2008 at 21:08

Ya ben ek eylem arıyorum kardeşim bu bebe sorularından banane bee! Neyse ama yinede emeğe saygı!

ay sima on Mart 10th, 2008 at 15:43

BEN BİR LİSE öĞRENCİSİ OLARAK ÇOK YARARLI BİR SİTE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. DERSLERİNİ SEVEN BİR BİREY OLARAK ÇOOK BEĞENDİM. AMA DAHA ÇOK KAPSAMLI BİŞİY OLSA DAHA ÇOOOK SEVİNİRDİM. BİR DE TAVSİYE OLARAK KABUL EDİN:İŞARETLENEBİLECEK TESTLER ARIYORUM BULAMIYORUM. LÜTFEN SİZ BARİ KOYUN. TOKAT/ZİLE.

tilbe on Mart 11th, 2008 at 17:56

Bence çok güzel bir site burdan sınavlara çalışmak daha kolay oluyor

başak on Mart 13th, 2008 at 15:45

Çok güzel bir site hazırla yana çok teşekkür ederim bütün dersleri tekrar ediyorum

ezgi ve ecem on Mart 17th, 2008 at 18:53

iyi olmuş

sultan on Mart 18th, 2008 at 19:53

:) ÇOK GÜZEL OLMUŞ DESTLER HARİKA ÇOK GÜZEL BİR DEST YANİ HARİKAAA GÜZEL BİR SİTE

linda on Mart 31st, 2008 at 16:36

sorular güzelmiş

paragraflı test yok mu?

Yeşim on Nisan 3rd, 2008 at 18:31

yarın sınavım var ve çok işime yaradıı hazrlaynlara çok tkr ederm…

süleyman on Nisan 8th, 2008 at 17:45

SORULAR GÜZEL. ARKADAŞIMIN DA DEDİĞİ GİBİ PARAGRAFLI SORU YOK MU? BİZİM HOCA HEP ONLARDAN SORUYOR.

Murat on Nisan 14th, 2008 at 16:08

Lütfen güzel ama soruları artırın ne olur…

cerenimo on Nisan 16th, 2008 at 18:09

Süper bir site ya bizim Türkçeci de çok kazık soruyo ya.

cerenimo on Nisan 16th, 2008 at 18:10

Süper bir site ben beğendim.

fatma nur on Nisan 19th, 2008 at 17:51

Çok güzel bir site ama cevapları işaretleyemiyoruz. Ne yapabiliriz? :-P

seda on Nisan 19th, 2008 at 21:57

Gerçekten sorular güzel. Bizim hoca daha kolay soruyor. Ben biriaz kompozisyonlarda zorlanıyorum… Biraz daha soru çeşidini arttırabilir misiniz?

ege on Nisan 21st, 2008 at 13:16

Slm herkese. Ben dıl ve anlatım dersını sevıyorum cunku bızım baraj dersımız oldugun dan dolayı bıraz zorlanıyorum. Çunku hocamız ne kadar anlayıslı bırı olsa da ben anlamakta zorluk cekıyorum. Tekrar yapsamda yazılılarda zorlanıyorum ama artık ben de evde dogru calısıp o hoca gıbı olcagım. Çunku hocalar kendılerının dogrultusunda gıtmemızı ısterler yanlıslık yapmamızı ıstemezler de umarım kı 2. yazılıya daha ısteklı olarak hazılanacagımdan dolayı sevıynıyorum. Arkdaslar benden sıze arkadas tavsıyesı eve gıttınız zaman lutfen oncelıkle bu soruyu kendınıze sorun ben bugun ne yaptım? Umarım kı aradıgınız sorunun cevabını sızler bulacaksınız. Adım bulent hatay dan sızlere slm hosckalın

deniz on Nisan 27th, 2008 at 22:17

Sorular gerçekten güzel olmuş. Biraz daha fazla test olsaydı daha güzel olurdu. HAZIRLAYANLARA TEŞEKKÜR EDERİM.

dilek on Mayıs 4th, 2008 at 19:33

Ben bu soruları çok beğendim, çok güzel olmuş. Hazırlayan güzel yapmış ama sorular biraz daha fazla olsaydı iyi olurdu. Sorular mükemmel olmuş.

derya on Mayıs 5th, 2008 at 20:15

Çok güzel olmuş sorular ama bana çok basit geldi. Umarım herkese de öyle gelmiştir çünkü çok kolay sorular biraz daha zor sorular sorarsanız çok sevinirim arkadaşlar.

eren on Mayıs 12th, 2008 at 19:16

Sorular çok kolaydı güzel olmuş.

neslihan on Mayıs 15th, 2008 at 17:33

3. soruda mişli geçmiş zaman nerede? Bulamadımm.

yaldız on Mayıs 25th, 2008 at 18:53

Birleşik yapılı fiileri bulamadım bana yardım edebilir misiniz?

yaldız on Mayıs 25th, 2008 at 18:57

6 yanlışım ve 1 boşum var kötü bence. Birleşik yapılı fiiller beni yanıltıyor ya. Gerçekten kompozisyonlarda çok zorlanılıyor. 30 puan yapıyor hoca ama benim kompozisyonum çok iyi.

halime on Mayıs 28th, 2008 at 18:27

Ben bu testte 1 hata yaptım. Ama bu gayet normal. Çünkü, 7.sınıf öğrencisiyim. Sorular zor değildi. Biraz dikkatle bütün sorular yanıtlanabilir. Ben de arkadaşlara katılıyorum. Soru sayısı az. Ama yine de çok teşekkürler…

besteeeeee on Haziran 6th, 2008 at 11:52

Testler gerçekten güzel olmuş. Daha fazla olsaydı iyi olurdu ama bunlarda işime yaradı hazırlayanlara teşekkürler.

yahya on Haziran 7th, 2008 at 11:12

Geçmiş yıllardan bu yana hep fiillerle zaten bir takıntım olmuştur. Siz her ne kadar da kolay sorular sorsanız da benim için bir afat. :-) Neyse herkese başarılar. Herkes kendi aklını begenir ben de benim aklım. Hoşçakalın…

melisa on Ekim 3rd, 2008 at 11:32

Bu site çok yararlı ama benim aradığım şeyi bulamadım.

yıldırım on Ekim 3rd, 2008 at 11:36

Önceden eylemleri bilmiyordum bu site sayesinde öğrendim.

melisa on Ekim 3rd, 2008 at 11:48

Arkadaşıma katılıyorum paragrafla ilgili sorular yok mu? Onlarla ilgili sorular arıyorum bulamıyorum lütfen onlarla ilgili sorular bulun ben de yazayım. Yazan melisa…

dilek on Ekim 3rd, 2008 at 13:52

Fiiller çok karmaşık bir konu. Anlamak çok güç. Allah tüm öğrencilerin yardımcısı olsun valla. Bu konuyu yanı fiilleri hiç sevmiyorum.

Sorular kolay olmuş ama fiillerin ana ögesi olan 3 fiilden daha çok soru olsaydı daha iyi olurdu. Bütün öğrencilere basarılar dilerim.

deniz_samet on Ekim 21st, 2008 at 18:15

Çook teşekkürler. O kadar işime yaradı ki 20 tane fiillerle ilgili soru yazmam gerekiyodu tekrar teşekkürler.

adsız on Kasım 2nd, 2008 at 20:23

Ben bu siteyi çok beğendim. Gerçekten müthiş olmuş. Çok işime yaradı. Filler konusunda başım belada idi. Bu site sayesinde yazılım güzel geçecek. Çünkü bende test kalmamıştı bu konudan. Teşekkür ederim

eSin on Aralık 14th, 2008 at 18:14

Bunlar benim performans ödevim için cok yaradı…

ezginur on Aralık 14th, 2008 at 22:06

Bu site çok süper olmuş. Bu arada benim Türkçe öğretmenim askere gitti onu çok özledim. Adı soner kılınç. Ona kucak dolu sevgiler.

adsız on Aralık 23rd, 2008 at 22:11

Bu site benim çok işime yaradı. Türkçe öğretmeninin verdiği ödevi bu siteden yaptım. Öbür sitelerde aradığımı bulamadığım için sinir küpüne dönüşmüştüm.

gökhan on Aralık 29th, 2008 at 16:19

Bu site çok işime yaradı ödevlerimi buradan yapıyorum ve de burada testler çözüyorum. Şu anda 2 sınav olduk. 2’si de 100. Bu siteyi kuran ve bu sitede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

merve on Ocak 18th, 2009 at 17:42

Bu site çok işime yaradı ödevlerimi buradan yapıyorum ve de burada testler çözüyorum. Şu anda 2 sınav olduk. 2’si de 100. Bu siteyi kuran ve bu sitede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

melike on Şubat 18th, 2009 at 16:25

Bu site benim işime çok yaradı çünkü bu site sayesinde ne kadar test çözersem dersleri o kadar anlayabiliyorum. Bu sitede emeği geçenlere çok teşekkür ederim.

recep on Şubat 28th, 2009 at 18:49

Bu siteye bayılıyorum. Zamanım olsa bu sitenin hepsini okumak isterim. Çok güzel bir site.

duygu on Mart 6th, 2009 at 16:53

Çok kolay bir test.Bir de çok güzel.

seda on Mart 12th, 2009 at 18:58

Bu siteyi öğretmenimiz tavsiye etti çok güzel sorular var çok beğendim herkese teşekkürler.

ege on Mart 12th, 2009 at 19:03

Slm ben ege bu site güzel ama sorular hoşuma gitmadi çok kolay dahada zor olabilir o yüzden beğenmedim.

gül on Mart 20th, 2009 at 20:19

Gerçekten beğendim bu siteyi,çok işime yaradı

hayalllllimm on Mart 20th, 2009 at 20:21

Bu siteyi beğendim,güzel olmuş ellerinize sağlık :-P :-)

minik on Mart 22nd, 2009 at 16:31

Çok güzel olmuş.Çok beğendim.Tebrik ederim.

sema on Mart 22nd, 2009 at 19:18

Bu site gerçekten çok güzel çok beğeniyorum çok işime yarıyor sağ olun…

arsuu on Nisan 1st, 2009 at 18:31

süper bir site teşekkür ederim

nursena on Nisan 11th, 2009 at 10:54

Bu site gerçekten çok güzel. Anlamadığım konuları buradan okulduğumda konuyu iyice kavrayabiliyorum. Diğer siteler de burayı örnek alsa çok güzel olur…

ceren on Nisan 28th, 2009 at 21:25

Ben çok beğendim.Bizim için çok iyi oldu.Teşekkürler bilgicik yayınları.

haliş on Nisan 30th, 2009 at 14:26

Çok teşekkür ederim ödevim için çok işime yaradı.

ayten on Mayıs 2nd, 2009 at 13:48

Ben ilk defa bu siteyi ziyaret ettim.Çok beğendim. Testler çok güzel.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

muhittin on Mayıs 20th, 2009 at 13:00

Gerçekten siteniz mükemmel

beyza on Mayıs 20th, 2009 at 21:57

çok güzel bir site gerçekten, kaynaklarım bitmişti ve yarın sınavım vardı buradan çözdüm bu siteyi kuranlara teşekkürler ediyorum

Umut on Haziran 25th, 2009 at 07:27

Gerçekten çok yararlı bir site. İlk defa içeriğini görme imkanı buldum bu gün. Oldukça açıklayıcı anlatılmış konular.. Teşekkürler emeği olana.

Kaan on Ağustos 2nd, 2009 at 17:30

Bu siteyi bana Ögretmen ablam var o tavsiye etti.Çok güsel bir site emegi geçen herkeze teşşkkürler.

Büşra on Ağustos 30th, 2009 at 17:46

Sorular iyide düşük seviyede Çok çok kolay biraz daha seviyeyi arttırırsanız mükemmel olur.

serdar on Eylül 30th, 2009 at 17:43

Testler güzel ama kip ile ilgili soru neredeyse yok. Bana kipler lazım.Lütfen kip sorusu koyun…

kaan on Ekim 4th, 2009 at 20:14

Arkadaşlar iyi hoş güzelde buraaya paylaşmışsınız ama her sitedeki sorular aynı başka başka sorular koyun.

ali on Kasım 2nd, 2009 at 16:53

Gerçekten çok güzel bir site bu siteyi yapanlardan allah razı olsun.

volkan on Kasım 3rd, 2009 at 15:14

Allah razı olsun bu siteyi kurandan hadi bakalım derse.

elif on Kasım 4th, 2009 at 18:33

Süper,derslerime çok yardımcı.

büşra on Kasım 5th, 2009 at 16:34

Çok güzel bir site allah sizden razı olsun.

GÜLAY on Kasım 5th, 2009 at 20:14

Bu site çok güzel, ama biraz kolay sorular da var.

kardelen on Kasım 14th, 2009 at 19:23

Bu soruları kim yaptığsa,çok teşekkür ederim.Derslerime çok yardımcı oldu.Sınavlardan sizin sayenizde düşük not almadım.Tekrar teşekkür ederim.

fatma gül on Ocak 31st, 2010 at 12:07

Ben,bunu emek verip hazırlayan sizlere çok teşekkür ederim.Bundan çok soru çıkardım.ödevlerimide çok rahat ve çok kolay yaptım.

Elif on Şubat 12th, 2010 at 20:29

Bence cok güzel bir site ama yarısı cok basit cevaplarını vermeseydiniz daha iyi olurdu.

AHMET on Nisan 5th, 2010 at 21:07

güzel site ama sorular biraz daha fazla olması lazım :D

cici kız on Nisan 25th, 2010 at 12:37

Merhabalar,
Öncelikle bu siteyi hazırladığınız için çok teşekkür ediyorum.Gerçekten derslerime ve genel kültürümün gelişmesine çok yararı oluyor.Siz burada ki kötü yorumları kafanıza takmayın.Onlar sizi kıskandıkları için öyle yazıyorlar.
Sevgilerle

nurcan on Mayıs 15th, 2010 at 19:41

Çok güzel bir site bilgicikten allah razı olsun daha çok bilgi versin!

yasemin on Mayıs 30th, 2010 at 21:43

Çok güzel bir site ALLAH razı olsun. Sizden bu siteyi hazırlayanlara sonsuz teşekkürler. :-)

Barış on Haziran 1st, 2010 at 20:19

Güzel bir site ama test yoğunluğu biraz daha fazla olursa daha güzel olur. (Ayrıca sbsye gircek öğrencilere başarılar)

esra on Eylül 8th, 2010 at 13:59

Bence süper olmuş.Emegi geçen herkese teşekkür edrim..

kbr on Ekim 24th, 2010 at 10:44

Süper bir site tüm sorularımı yanıtladı.

Feyza Nur Tuğçe EKEN on Kasım 2nd, 2010 at 21:32

Gerçekten çok güzel.

sena topaloğlu on Kasım 3rd, 2010 at 12:03

Gerçektende bayıldım.Çok güzel bir site.Harika.muhteşem.Olağanüstü.Aslında o kadar iyi değil.

büşra on Kasım 3rd, 2010 at 20:37

Bence de sorular iyi ama test yoğunluğu çok yok bunun için bir şeyler yapılmalı bence.

merve nur on Kasım 8th, 2010 at 11:54

Çok güzel iyiki böyle bir site var ki biz ödevlerimizi yapıyoruz.

başak on Kasım 10th, 2010 at 16:08

Bence çok güzel,çok beğendim. Teşekkürler.

justinin sevgilisi on Kasım 15th, 2010 at 13:39

Seni seviyorum justin bieber.

hazal on Kasım 21st, 2010 at 10:42

Çok güzel bir site çok yararlı oldu.
Özelliklede cevap anahtarının olması çok iyi .
Bu sitede emeği olan herkese teşekkürler…

kamil on Aralık 14th, 2010 at 19:47

Çok güzel şite emegi geçen herkeze teşkürler.

büşra on Aralık 16th, 2010 at 16:55

Çok güzel bir testmiş.çok teşekkür ederim.=>

ezgim on Aralık 19th, 2010 at 20:03

gerçekten süperrrr

burak on Şubat 26th, 2011 at 16:19

çok iyiydi sağolun çok teşekkürler

Faik on Mart 16th, 2011 at 20:53

Sorularınız gayet iyi sınava çalışanlar için özel olarak hazır edilmiş dizaynlanmış bir çalışmayı andırıyor.

gamze on Mart 23rd, 2011 at 20:39

çok güzel olmuş herkesin işine yarayabilir

buse on Mayıs 3rd, 2011 at 16:53

biraz zor sorular koysanıza bunları okumadan çözdüm.

nazlı on Mayıs 17th, 2011 at 09:34

Gerçekten çok güzel sorular tam okul yazılısı düzeyinde bugün yazılım var inşlh işime yarar.

kübra on Eylül 8th, 2011 at 11:05

iyi günler ben nasıl cevaplayacaımı anlayamadım lütfen biri açıklayabilir mi ?

sude on Kasım 3rd, 2011 at 20:49

GERÇEKTEN GÜZEL SORULAR İNŞALLLAH İŞİME YARAR VE BENİM ÖĞRETMENİMİN SORDUĞU SORU TİPLERİNE ÇOK BENZİYOR.

sude on Kasım 3rd, 2011 at 20:50

Harika sorular.Tam öğretmenimin soru tipleri.

baroş on Aralık 3rd, 2011 at 08:03

bu testler kaçıcı sınıf

MasQe on Aralık 15th, 2011 at 19:22

Süper

esin on Şubat 7th, 2012 at 13:10

çok güzel bir site bu sitede test çözmekten keyif alıyorum

esin on Şubat 7th, 2012 at 13:11

çok güzel bir site bu sitede test çözmekten keyif alıyorum…

Mustafa on Mart 28th, 2012 at 13:13

Çok güzel bir site.

büşra on Ekim 29th, 2012 at 21:41

şey bunlar çekimli fiil mi?

CaPtAiNxMaNiA on Kasım 3rd, 2012 at 12:04

Bu site çok süpermiş

orço on Ocak 10th, 2013 at 18:39

bu site benim işime yaramıyor ama çok güzel

Ad Soyad on Eylül 10th, 2013 at 20:02

Yav tek kötü yanı üzerine işaretleyemiyorsun

özgür on Kasım 5th, 2013 at 15:26

mk madem soruonuz nie cevabını verionuz mk tıklıyamıon bide bu nebiçim iş mkkk beğenmedim ben

sudenas on Mayıs 14th, 2014 at 21:25

çok sağol çok faydalandım

Yazı Detayı