2017 Yeni Yıl Hazırlıkları

2017'ye girmemize sayılı günler kala neler yapacağız yılbaşında diye düşünenleriniz çoğunluktadır.
adetlerinde böyle bir gün olmamasına rağmen yıllardır ülkemizde de büyük neşeyle kutlanan bu günü en çok her anı oyunla neşeyle geçirmek isteyen çocuklar sever. Birçok aile de en çok çocukları için yapar yılbaşı kutlamasını. Hazırlıklar haftalar öncesinden başlar. Kutlamak isteyen aileler bütçelerine göre planlar yaparlar.
Kimileri evde plan yaparken, kimileri yeni yıla dışarıda girmek isterler. Haftalar öncesinden belirlenen yılbaşı programları için rezervasyonlar yapılır. Aile ını ve evi sevenler, evde kutlamayı tercih eden kesimdir genelde tabii maddi olanaklar da başka bir neden olabilir.

Evde Yılbaşı Kutlaması Hazırlıkları

Seçiminiz evde ailenizle yeni yıla girmek. Hazırlıklara evi keyif alınacak bir hale getirmekle başlayabilirsiniz. Ev süslemesi her zevke göre değişiklik gösterecektir. Eğer renkli ışıltılı bir ortam istiyorsanız Yılbaşı ağacını bol minik led ışıklarla süsleyebilirsiniz. Renkli süs topları, yapay kozalaklar, minik hediye paketleri, minik oyuncak geyikler vb. sizin için ideal olacaktır. Balonları unutmayın, baba, geyik gibi yılbaşını simgeleyen uçan balonlarla evinizi daha renkli hale getirebilirsiniz ve yerlerde renkli balonlar da daha eğlenceli bir görünüm verecektir ortama. Noel çoraplarını da evi süslemek için kullanmayı unutmayın. Camlara kar spreyi ile şekiller çizerek veya 2017 hoş geldin gibi yazılar yazarak süsleyebilirsiniz. Hediye paketlerinizi süslediğiniz ağacın altına koyun ve ışıklarını yakarak yılbaşı ağacınızın son kontrollerini yapın. Size önerimiz o gün için daha çok kırmızı rengi tercih etmenizdir. Kırmızı yılbaşının rengidir. Çocuklarınıza noel baba kostümü alabilir, yılbaşı şapkalarını kendiniz ve misafirleriniz için tercih edebilirsiniz.

yeniyil-2017

noel-baba-bebek

Şimdi gelelim yemek hazırlıklarına. Yılbaşının simgesi olan hindi yılbaşı sofralarının vazgeçilmez yemeğidir. İçi pilavla dolu bir hindi ana yemek tercihiniz ise yanına hafif bir çorba ve bol mısırlı, pembe lahanalı, peynirli bir salata yapabilirsiniz. Dostlarla geçirilen uzun akşam yemeği sonrasında ikramlıklarınız da yılbaşına uygun olmalıdır. Çocuklarınızın ilgisini çekecek noel baba, geyik vb. simgeler kullanarak şeker hamuruyla süslenmiş kurabiyeler gecenin vazgeçilmezi olmalıdır. Kutlamaların pastasız olması beklenemez. Yine şeker hamuruyla süslenen yaş pasta da ikramlıklar arasında olmalıdır. Çerezler, cips ve içecekler uzun sohbetlerin arkadaşı olacaktır.

yilbasi-hindisi

yilbasi-kurabiyeleri

yilbasi-pastasi

Evet saat gece yarısı 00.00 olduğunda yeni yılı hep birlikte sevinçle karşılayacaksınız bunun için kırmızı renkli konfeti veya rengarenk kağıtların bulunduğu konfeti kullanabilirsiniz.
Tombala oynamayı unutmayın! Yılbaşıların ve dostlarla o gece oynanabilecek en eğlenceli oyundur Tombala. BİNGOOO!

Sınavlara Hazırlık Arama Robotu
YGS & LYS TEOG KPSS TUS KPDS Ehliyet Sınavı PMYO JANA

Seçim esnek olup ilgili alanları seçiniz, Örneğin ehliyet sınavı için branş olarak matematik seçmeyiniz :)